e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Θεία Λειτουργία στην πόλη του Västerås της Σουηδίας












Το Σάββατο, 21 Μαρτίου, τελέστηκε Θεία Λειτουργία στην πόλη του Västerås απο τους Παν. Αρχιμανδρίτη κ. Σωσίπατρο Στεφανούδη και τον Αιδ. Πρεσβύτερο κ. Χρήστο Λέτσιο. Της λατρευτικής συνάξεως προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Σουηδίας κ. Κλεόπας και τους ύμνους έψαλε ο Παν. Αρχιμανδρίτης κ. Αλέξανδρος Λουκάτος και ο κ. Δημήτριος Μπατσέλας. 

 Μετά την Θεία Λειτουργία, προσεφέρθη καφές και εδέσματα, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Σεβ. κ. Κλεόπας συνομίλησε με τους πιστούς της περιοχής και στη συνέχεια μετέβη στην επισκοπή Västerås της Σουηδικής Εκκλησίας όπου τον υποδέχθηκε ο Θεοφ. Επίσκοπος κ. Θωμάς. Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στον Καθεδρικό Ναό της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: