e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Αναγόρευση του Μητροπολίτου Καλλίστου Ware σε Επίτιμο Διδάκτορα της Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.

Με χαρά και ικανοποίηση πληροφορείται ο θεολογικός κόσμος ότι την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015, στην αίθουσα τελετών του Α.Π.Θ. και από ώρα 7 έως 8.30 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί η τελετή αναγορεύσεως σε Επίτιμο Διδάκτορα της Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ., δια προτάσεως του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας, του Μητροπολίτη Διοκλείας κ. Καλλίστου Ware, Ομοτίμου Καθηγητή του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. 

Τον έπαινο προς τον τιμώμενο θα εκφωνήσει ο Καθηγητής του Τμήματος Συμεών Α. Πασχαλίδης. Μετά την αναγόρευσή του ο τιμώμενος θα μιλήσει με θέμα: "Η τριαδική εξεικόνιση του ανθρωπίνου προσώπου κατά τους βυζαντινούς θεολόγους"

Το αναλυτικό πρόγραμμα πρόγραμμα της εορτής ακολουθεί εδώ: 



Δεν υπάρχουν σχόλια: