e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Άρχοντες εκ της Αδελφότητος "Παναγία η Παμμακάριστος" δέχτηκε απόψε ο Οικουμενικός Πατριάρχης




Ως γνωστόν, κάθε χρόνο, κατά την Κυριακή της Σαμαρείτιδος στο Φανάρι, ημέρα κατά την οποία τελείται Πατριαρχική και Συνοδική θεία Λειτουργία, παρίστανται συμπροσευχόμενοι οι πραγματοποιούντες το κατ' έτος προσκύνημά τους στο ιερό Κέντρο της Ορθοδοξίας Άρχοντες Οφφικιάλιοι της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, μέλη της Αδελφότητος "Παναγία η Παμμακάριστος"

Απόψε, λοιπόν, άμα τη επιστροφή του Οικουμενικού Πατριάρχου από την Άγκυρα, οι Άρχοντες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Προεστώτα της Ορθοδοξίας και να εκφράσουν σε Αυτόν αισθήματα πηγαίου σεβασμού και υιϊκής αφοσιώσεως.

Στις δημοσιευόμενες εδώ φωτογραφίες του π. Σεραφείμ Κονίδη παρίσταται και ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μ. Βρετανίας Γρηγόριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: