e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Η κηδεία του μακαριστού Ιερέως Σεργίου Mabelemo στην πόλη Brazzaville


Σε κλίμα συγκίνησης ετελέσθη την Τετάρτη, 5η Ιουνίου 2019, στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου Μπραζαβίλ, η εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Εφημερίου του, Οικονόμου π. Σεργίου Mabelemo (βλ. φωτό ανωτέρω), προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτη Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμονος, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στην πρωτεύουσα προς τούτο. 

Στην Ακολουθία παρέστησαν κληρικοί της Ι. Μητροπόλεως, εκπρόσωποι χριστιανικών κοινοτήτων της χώρας, κρατικών υπηρεσιών και πλήθος πιστών. 

Περί του εκλιπόντος κληρικού μίλησε ο Μητροπολίτης, ο οποίος συνόδευσε την σορό αυτού έως την τελευταία κατοικία, σε κοιμητήριο της πόλεως.














Δεν υπάρχουν σχόλια: