e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Κυριακή Δ΄ Νηστειών, 29.3.2020, ανοικτός για "ατομική προσευχή" ο Ναός της Παναγούλας Μπανάτου


Πρωί της Κυριακής Δ΄ Νηστειών, 29ης Μαρτίου 2020, ο Ναός της Παναγούλας εν Βανάτω της Ζακύνθου ήταν ανοικτός για τους ενδιαφερόμενους να προσευχηθούν ατομικά, καθώς δεν έγινε θεία Λειτουργία, για τον φόβο εξάπλωσης του θανατηφόρου Κορονοϊού. Ταύτα πάντα, όπως ορίζει η σχετική Υπουργική Απόφαση. 

Ο οικείος Εφημέριος πάντως ήταν παρών για ένα δίωρο, ούτως ώστε να συναντήσει και -ενδεχομένως- παρηγορήσει ή έστω να αφουγκρασθεί κάθε προσερχόμενο Ενορίτη. 

Παρότι τα μέτρα της Κυβέρνησης περί περιορισμού της λατρευτικής - λειτουργικής ζωής παρατείνονται ήδη μέχρι τις ημέρες των Βαΐων, ελπίζουμε σε γρήγορη διέξοδο από το μέγα αυτό Πρόβλημα της εποχής και του κόσμου μας!






Δεν υπάρχουν σχόλια: