e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Ανοικτός ο Ναός της Φανερωμένης Μπανάτου, για "ατομική προσευχή" (5.4.2020 έως 12.30 μ.μ.)


Αγαπητοί φίλοι, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ως γνωστόν, για τον φόβο του θανατηφόρου Ιού, που απειλεί ολόκληρη την υφήλιο. Και σήμερα, Κυριακή Ε΄ των Νηστειών (5 Απριλίου 2020), ο Ναός της Ενορίας μας έμεινε αλειτούργητος, όμως κατά την κρατική διάταξη, μπορεί να μένει ανοικτός κάποιες ώρες για "ατομική προσευχή", όπως την ονομάζει.

Έτσι κι εμείς, εδώ στο Μπανάτο της Ζακύνθου, έχουμε τον Ναό της Φανερωμένης μας ανοικτό, από τις 10 το πρωί έως τις 12.30 μετά το μεσημέρι, ούτως ώστε οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν και ανάψουν το κεράκι τους και να αποτίσουν προσευχητική ικεσία προς την Παναγία μας υπέρ ενισχύσεως των αδυνάμων, ιάσεως των ασθενούντων, ηρεμίας των ανησυχούντων και εμπεριστάτων, καταπαύσεως της ισχύον της Λοιμικής.









Δεν υπάρχουν σχόλια: