e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Πατριαρχική Λειτουργία στο Φανάρι για τον Άγιο Ανδρέα και τη Θρονική Εορτή 2020 [live-photos]


Πρωί Δευτέρας 30ής Νοεμβρίου 2020, εορτής του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου και της κατ' έτος Θρονικής Εορτής του Οικουμενικού Θρόνου στο Φανάρι. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, στον πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, προΐσταται της Ευχαριστιακής Συνάξεως, στην οποία συμμετέχει Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Φιλλανδίας. Συλλειτουργούν οι Μητροπολίτες Ικονίου κ. Θεόληπτοςκαι Σηλυβρίας κ. Μάξιμος.
     Τιμητικώς και ως είθισται ο Πάπας Φραγκίσκος έχει αποστείλει επίσημη Αντιπροσωπεία, τα μέλη της οποίας παρίστανται, όπως και ο Πρωθυπουργός της Ουκρανίας. 
     Εφέτος όλα τελούνται υπό τις υγειονομικές προφυλάξεις για την μη περαιτέρω διάδοση του Κορωνοϊού.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ 

και φωτογραφίες από τον Yani Kayakoparan:








































Δεν υπάρχουν σχόλια: