e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Κυριακή Τελώνου και Φαρισαίου 2021 στη Σμύρνη [photos]


Με τη συμμετοχή ευαρίθμων πιστών, λόγω των περιοριστικών μέτρων, τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία σήμερα, 21.2.2021, Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου, στον Ναό της Αγίας Φωτεινής Σμύρνης.

Ο προεστώς της Ευχαριστιακής αυτής Συνάξεως, Σεβ. Μητροπολίτης Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος, εύχεται: "Καλό και ευλογημένο Τριώδιο σε όλους μας. Σε μια εποχή άκρατης φαρισαϊκής υποκρισίας η οποία έχει εμποτίσει ολόκληρη την ύπαρξη των υποκριτών, ώστε να φθάσουν στο σημείο να πιστεύουν αυτά που οι ίδιοι υποκρίνονται, ας προσευχόμαστε ο Άγιος Θεός να μας φωτίζει και να μας δίνει την σωτήρια τελωνική αυτομεμψία και ταπεινοφροσύνη."















Δεν υπάρχουν σχόλια: