e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Πολιορκημένο Κίεβο: Ο Ακάθιστος Ύμνος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ εψάλη στην Καθέδρα της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας


Το απόγευμα σήμερα, 3 Μαρτίου 2022, 8η ημέρα από την βάναυση εισβολή των "αδελφών" Ρώσων στην Ουκρανία, στο πολιορκημένο Κίεβο και μάλιστα τον χρυσότρουλο Ναό του Αγίου Μιχαήλ, όπου εδρεύει η Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Ουκρανίας, εψάλη από τον Προκαθήμενο, Μακ. Μητροπολίτη Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιο, ο Ακάθιστος Ύμνος του Αγίου Ταξιάρχη Μιχαήλ, προστάτη και πολιούχου της πόλης του Κιέβου. 
    Χωρίς την παρουσία λαού, διά τον φόβον των... Ιουδαίων, αναπέμφθηκε επίσης ειδική ικετήρια ευχή, ώστε ο Μέγας Ταξιάρχης να προασπισθεί αρχαγγελικώς την πόλη Του και ολόκληρη την Ουκρανίας από την βάρβαρη και ληστρική επιδρομή της κακής γείτονος Ρωσίας του Πούτιν.












Δεν υπάρχουν σχόλια: