e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Προετοιμασίες για το Χριστουγεννιάτικο "Αληθώς" μας (23/12, 7 μ.μ.)


Καθώς βρισκόμαστε δύο μόλις εικοσιτετράωρα πριν από την μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία, που ετοιμάζουμε στο "Αληθώς", το Κέντρο Λόγου τής Ενορίας μας, με την ομιλία "Χριστούγεννα και Βία" τού Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου Δ΄, εξηγούμε στους φίλους τής προσπάθειάς μας τι ακριβώς εικονίζει η αφίσα, που φιλοτέχνησε ο συνεργάτης μας Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας. Έχει λάβει έναν ξυλόγλυπτο άγγελο από την επίστεψη τής Καθέδρας τής Φανερωμένης Μπανάτου και τον έχει παρουσιάσει μ' ένα νεότερο εικαστικό βλέμμα. Ομολογουμένως έχει προκαλέσει ευμενέστατα σχόλια, στην δε ανωτέρω φωτό μπορείτε όλοι να κάνετε την σύγκριση.



Εν τω μεταξύ, το επιτελείο των στενών φίλων-συνεργατών τού "Αληθώς" εργάζονται πυρετωδώς για την καλύτερη επιτυχία τής κυριακάτικης βραδιάς. Σήμερα ετοιμάστηκαν και ήδη διπλώνονται τα Προγράμματα τής εκδήλωσης, τα οποία θα βρουν στα καθίσματά τους όσοι την παρακολουθήσουν. 

Εννοείται, είσθε όλοι καλεσμένοι να προ-εορτάσουμε την Θεία Γέννα!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: