e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Θεία Λειτουργία και Δέηση για τους υποψηφίους της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Βανάτο, 29.5.2022)

Κατόπιν αιτήματος γονέων του Βανάτου, των οποίων τα παιδιά -ως τελειόφοιτοι του Λυκείου- θα λάβουν μέρος, σε λίγες ημέρες, στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αποφασίσθηκε, η ερχόμενη Κυριακή του Τυφλού, 29η Μαΐου 2022, να αφιερωθεί σε αυτούς τους μαθητές - μαχητές της εκπαίδευσης, για ένα καλύτερο αύριο της σύγχρονης κοινωνία.

Έτσι, παρακαλούνται οι γονείς και οι υποψήφιοι φοιτητές, να προσέλθουν στον Ναό της Φανερωμένης Βανάτου, ούτως ώστε να λάβουν μέρος τόσο στην Ευχαριστιακή Σύναξη, όσο και στην Δέηση ενώπιον της Κυρίας των Αγγέλων που θα ακολουθήσει, διά της οποίας, παράλληλα με την προσωπική ενός εκάστου προετοιμασία, θα εκζητήσουμε από κοινού τον άνωθεν φωτισμό στον προκείμενο αγώνα τους. Σημειωτέον ότι θα διανεμηθούν στους υποψήφιους εικονίδια ως ευλογία και ενίσχυση στην προσπάθειά τους!

Αρχή Όρθρου: 7.45 π.μ., αρχή θείας Λειτουργίας 9 π.μ. και στο τέλος, περί τις 10, η Δέηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: