e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Ο Μητροπολίτης Αττικής Παντελεήμων χειροτονεί Πρεσβύτερο τον Ζακύνθιο π. Νικόλαο Ξένο στον Άγιο Ελευθέριο Αμαρουσίου (15.12.1996 / video)




2 σχόλια:

ΜΠΑΜΠΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ είπε...

ΗΤΑΝ ΑΡΧΟΝΤΑΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ
"ΑΙΩΝΕΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ"

ΜΠΑΜΠΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ είπε...

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ"...Ο ΙΕΡΕΥΣ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ..." ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ ΤΟ ΛΕΓΕΙ. ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΙ ΣΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, ΑΝΥΠΟΧΡΕΩΤΟΥΣ ΕΛΕΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΚΑΙ ΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΛΛΩΝ, ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ...."ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ" ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ.