e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Βηθλεέμ: Σταυροπροσκυνήσεως 2022 στη Βασιλική της Γεννήσεως - Ονομαστήρια Πατριαρχικού Επιτρόπου [video-photos]


Πρωί Κυριακής Γ΄ των Νηστειών ή της Σταυροπροσκυνήσεως 2022, στην μεγαλοπρεπή Βασιλική της Γεννήσεως του Κυρίου Ιησού Βηθλεέμ, έγινε μεγαλοπρεπής Ευχαριστιακή Σύναξη, προεστώτος του Πατριαρχικού Επιτρόπου του Προσκυνήματος, Σεβ. Μητροπολίτου Διοκαισαρείας κ. Βενεδίκτου, ο οποίος κατ' αυτή την ημέρα εόρτασε τα ονομαστήριά του. 
    Πάμπολλοι παράγοντες της περιοχής και πλήθος πιστών συμμετείχαν τόσο στην Ευχαριστιακή Σύναξη, όσο και στην τελετή της Προσκυνήσεως του Τιμίου Σταυρού του Χριστού, αλλά και στην Αρτοκλασία. 
    Συμμέτοχος στην Θεία Λειτουργία, εκτός από τους κληρικούς του Ναού, ήταν ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Καζάκος, Πατριαρχικός Αντιπρόσωπος Μπετζάλλα και Ηγούμενος της Μονής των Ποιμένων. Ακολούθησε δοχή στο Αρχονταρίκι του Προσκυνήματος, όπου ο καλοκάγαθος Μητροπολίτης δέχτηκε την αγάπη των πιστών.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΛΕΥΚΩΜΑ:















































Δεν υπάρχουν σχόλια: