e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Αρχιερατική Λειτουργία για την Αγ. Αικατερίνη στον Άι Λευτέρη πόλεως Κερκύρας [live]

Πρωί Παρασκευής, 25ης Νοεμβρίου 2022, στον Ναό Αγίων Ελευθερίου και Άννης πόλεως Κερκύρας τιμάται εξαιρέτως η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος και Πανσόφου Αικατερίνης, δεδομένου ότι εντός της εν λόγω Ενορίας υπάρχει παλαίφατος Ναός της Αγίας, ο οποίος επί πολλά έτη παρέμενε σε ερειπιώδη κατάσταση, τώρα όμως βρίσκεται στην τελευταία φάση της πλήρους αποκαταστάσεώς του. Ελπίζεται ότι του χρόνου η εόρτια Ευχαριστιακή Σύναξη θα γίνει εκεί. 

Σήμερα, στον Άι Λευτέρη, προΐσταται της Θείας Λειτουργίας ο οικείος Ποιμενάρχης, Σεβ. Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος. Ψάλλει η καλλίφωνη Χορωδία του Ναού, υπό την διεύθυνση του έμπειρου χοράρχη κ. Ιωάννη Καρύδη. Ο άξιος Εφημέριος, Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Κοσκινάς, έχει μεριμνήσει για τα δέοντα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:





Δεν υπάρχουν σχόλια: