e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Μορφωτικό Κέντρο Λόγου "Αληθώς": "Θα βρεθούμε ξανά, όταν όλα θα έχουν περάσει"

[Μια στιγμή από τις ένδοξες δράσεις του "Αληθώς". Έργα El Greco προβάλλονται πάνω στον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου, 20.10.2014. Φωτογραφία του αξέχαστου δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργιάδη]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
α  λ  η  θ  ώ  ς

Επειδή πολλοί φίλοι και θιασώτες του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου "Αληθώς" της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω επικοινωνούν μαζί μας και αναρωτιούνται αν σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου 2020, θα αρχίσουν οι εφετινές δράσεις του (θυμίζουμε ότι η 1η εκδήλωση κάθε νέου ακαδημαϊκού έτους ήταν πάντα υπαίθρια Γιορτή Οικολογίας, λόγω Εκκλησιαστικής Ημέρας Περιβάλλοντος), γνωρίζουμε προς όλους ότι δεν είναι δυνατόν το Κέντρο να αρχίσει τις εκδηλώσεις του, εξαιτίας του επικρεμάμενου κινδύνου εκ του Covid-19. Υπάρχουν βέβαια και οι κυβερνητικές απαγορεύσεις των δημόσιων εκδηλώσεων, για την υγειονομική κάλυψη του λαού μου, ούτως ώστε να μην διαδοθεί περαιτέρω το μεγάλο Θανατικό του καιρού μας. 

Κατά συνέπειαν, αγαπητοί φίλοι, "θα βρεθούμε ξανά, όταν όλα θα έχουν περάσει"!



Δεν υπάρχουν σχόλια: