e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Επίσκεψη του Προέδρου της Κυπριακής Βουλής στον Μητροπολίτη Φιλαδελφείας (Αμμάν Ιορδανίας)
















Την εθιμοτυπική επίσκεψη του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου κ. Γιαννάκη Ομήρου είχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κ. Βενέδικτος. Τον Κύπριο επίσημο καλωσόρισε ο κ. Βενέδικτος στην Ι. Μονή Τιμίου Προδρόμου, στον Ιορδάνη ποταμό, ο οποίος συνοδευόταν τόσο από Βουλευτές, όσο και από υπηρεσιακούς παράγοντες της Πρεσβείας της Κύπρου στο Αμμάν.

Ο Σεβ. κ. Βενέδικτος ξενάγησε τον κ. Ομήρου στις εγκαταστάσεις και  μετέφερε τις ευχές του Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου. Ο Πρόεδρος έφυγε, προκειμένου να συνεχίσει την επίσκεψή του στην Ιορδανία, με τις καλύτερες εντυπώσεις, για το έργο που επιτελεί η τοπική Ορθόδοξη Κοινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: