e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Εορτή Γενεθλίου της Θεοτόκου στο Αγίασμα της Παναγίας Γιόκσου με τον Γέροντα Χαλκηδόνος

Σήμερα, 8.9.2021, γιορτάζει το θαυματουργό Αγίασμα της Παναγίας Γιόκ Σου (1874). Ευλαβείς Χριστιανοί από τις περιοχές Ταταούλων Ταξείμ και Χαλκηδόνα μεταφέρθηκαν στο Αγίασμα με λεωφορεία που φρόντισε η Εφοροεπιτροπή της Κοινότητας Κανδυλλί.

Η λειτουργία τελέστηκε υπό του Γέροντος Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ. Πραγματοποιήθηκε αρτοκλασία υπέρ υγείας όλων των ευλαβών προσκυνητών και των μελών της Οικογένειας του μεγάλου ευεργέτη της Κοινότητας κ. Νικολάου Αθανασίου Κωνσταντόπουλου.

Μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας υπήρξε στο προαύλιο του Αγιάσματος δεξίωση με προϊόντα του ομογενή Βασίλη Κλιμεντάκη.















Δεν υπάρχουν σχόλια: