e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Συνάντηση του Υπουργού Επικρατείας της Ελλάδας με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων


Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Εξοχότατος Υπουργός Επικρατείας κ. Γεώργιος Γεραπετρίτης στον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα. 

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος και ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής π. Νικόδημος Αναγνωστόπουλος. 

Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον κ. Υπουργό για θέματα που αφορούν στο ποιμαντικό και κοινωνικό έργο της Αρχιεπισκοπής και ο κ. Γεραπετρίτης με τη σειρά του εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την συνάντηση και ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο για την τριακοστή επέτειο εκλογής του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στον Οικουμενικό Θρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: