e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Κυριακή Παραλύτου 2022 στη Φανερωμένη εν Βανάτω Ζακύνθου


Πρωί Κυριακής του Παραλύτου, 15ης Μαΐου 2022, στον Ναό της Φανερωμένης εν Βανάτω Ζακύνθου, για την Θεία Λειτουργία. Τον ιερουργό Εφημέριο, π. Παναγιώτη Καποδίστρια, πλαισίωσαν ιεροψαλτικώς οι κ.κ. Σταμάτιος Ζούλας, Δημήτριος Κάνδηλας, Σπυρίδων Σαρατσένος και Σπυρίδων Δρογγίτης. Εξ αυτών ο κ. Ζούλας, δεινός θεολόγος, ομίλησε εμπνευσμένα προς το εκκλησίασμα.
        Σημειωτέον ότι κατ' αυτή την λειτουργική ευκαιρία έγινε 9μηνο Τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού γόνου του Βανάτου, ΠΕΤΡΟΥ ΖΑΡΚΑΔΗ, ηθοποιού. Περί αυτού, δείτε ΕΔΩ.









































Δεν υπάρχουν σχόλια: