e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Λιθουανίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022, ο Εξοχ. Υφυπουργός Εξωτερικών της Λιθουανίας, Δρ. Mantas Adomėnas, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. 

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τη διακονία της Μήτρος Εκκλησίας, καθώς και άλλα ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Στην συνάντηση παρέστησαν ο Εξοχ. Πρέσβης της Λιθουανίας στην Άγκυρα κ. Ričardas Degutis, και η Ευγεν. κ. Galina Vascenkaite, Σύμβουλος της Εξοχ. κ. Πρωθυπουργού, ενώ από την πλευρά του Οικουμενικού Πατριαρχείου ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, και ο Πανοσιολ. Μ. Εκκλησιάρχης κ. Αέτιος, Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Πατριαρχικού Γραφείου.

Φωτό: N.Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο


Δεν υπάρχουν σχόλια: