e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 16 Απριλίου 2023

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ευχήθηκε στον Οικουμενικό Πατριάρχη για το Άγιο Πάσχα

Η Α. Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος δέχθηκε τις θερμές ευχές της Εξοχ. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, κατά την διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας τους, σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, 16 Απριλίου 2023, με την ευκαιρία της Λαμπροφόρου Αναστάσεως του Κυρίου.

Ο Πατριάρχης αντευχήθηκε τα βέλτιστα προς την κυρία Πρόεδρο, ζητώντας της να μεταφέρει προς τον ευσεβή ελληνικό λαό τις πατρικές ευχές και την Πατριαρχική του ευλογία για το Άγιο Πάσχα. Την ευχαρίστησε δε, για το αμέριστο και διαρκές ενδιαφέρον της για την Αγία του Χριστού Μεγάλη Εκκλησία.

Τις ευχές του για το Άγιο Πάσχα εξέφρασε τηλεφωνικώς προς τον Παναγιώτατο και ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Εξοχ. κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: