e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Βραβεύτηκε απόψε από την Ακαδημία Αθηνών η ιεραποστολική Μητρόπολη Σιγκαπούρης και Νοτίου Ασίας


Απονεμήθηκαν απόψε τα ετήσια Βραβεία της Ακαδημίας Αθηνών. Ανάμεσα σε αυτούς που τιμήθηκαν (όπως αναφέρει η σχετική επίσημη ανακοίνωση) απονεμήθηκε "Βραβείο εις μνήμην Φωτεινής Κουνάδη-Κατσαρέλη, με χρηματικό έπαθλο 3.000 ευρώ, για τη βράβευση ορθόδοξων ελληνικών ιεραποστολών που δραστηριοποιούνται στην Ασία, στην Ιεραποστολή της Ιεράς Μητροπόλεως Σιγκαπούρης και Νοτίου Ασίας για το υποδειγματικό ιεραποστολικό, κοινωνικό, φιλανθρωπικό και εκπαιδευτικό έργο της, που επιτελείται με πραγματική αυτοθυσία, κάτω από αντίξοες συνθήκες".

Συγχαίρουμε από την θέση αυτήν τον Σεβ. Μητροπολίτη της τιμηθείσας Μητροπόλεως κ. Κωνσταντίνο και ευχόμαστε η σπορά στον ιεραποστολικό αγρό της εν Νοτίω Ασίας διακονίας του, να αποδίδει πάντοτε καλλίκαρπα!!!

[Όσοι επιθυμούν να πληροφορηθούν ποιοι βραβεύτηκαν απόψε από το ανώτερο πνευματικό ίδρυμα της πατρίδας μας, ας κάνουν κλικ ΕΔΩ!] 










Δεν υπάρχουν σχόλια: