e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Στο Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Τριμυθούντος Βαρνάβας, θετικός στον Covid-19


Στο Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας, θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, απ' όπου αντλούμε στοιχεία, ο Μητροπολίτης Βαρνάβας διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό την Παρασκευή 18/12. Ωστόσο, για προληπτικούς λόγους ο ίδιος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και έγινε εισαγωγή και νοσηλεύεται.

Σε επικοινωνία με την Μητρόπολη Τριμυθούντας αναφέρθηκε ότι η κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη Βαρνάβα είναι καλή και σταθερή, αλλά θα πρέπει να νοσηλευθεί για λίγες ημέρες για προληπτικούς λόγους.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μητροπολίτης Τριμυθούντος Βαρνάβας, είχε βρεθεί στο στόχαστρο των Αρχών τον περασμένο Απρίλιο για μη συμμόρφωση με τις προειδοποιήσεις και το κάλεσμα σε πιστούς, να προσέλθουν στους ναούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: