e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Διασωληνωμένος ο 95χρονος εγκαυματίας από το Βανάτο. Ολοκαύτωμα το σπίτι του

Φωτογραφίες - ρεπορτάζ: Π. Ν. Κ.

Διασωληνωμένος και σε καταστολή, στην Εντατική του Νοσοκομείου Ζακύνθου, βρίσκεται από χθες τη νύχτα ο 95χρονος εγκαυματίας Μπάμπης Καποδίστριας του Παναγιώτη, ο οποίος έπιασε φωτιά χθες, περί τις 8 το βράδυ, στο σπίτι όπου διέμενε μόνος του, στο κέντρο του Βανάτου, από άγνωστα αίτια. Η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή και βαριά, έχοντας υποστεί εγκαύματα στο 70% του σώματός του, με κάποια να είναι τρίτου βαθμού. 

Η μονοκατοικία, όπου συνέβη το ατύχημα, έγινε ολόκληρη παρανάλωμα πυρός, παρά τις σύντονες προσπάθειες των ανδρών της Πυροσσβεστικής, που έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος. Ευτυχώς, κατά την ώρα της πυρκαγιάς, είχε άπνοια κι έτσι η φωτιά περιορίστηκε μόνο στο συγκεκριμένο σπίτι και δεν μεταδόθηκε είτε στις διπλανές κατοικίες, είτε στο Νηπιαγωγείο Βανάτου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ:










Δεν υπάρχουν σχόλια: