e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 19 Απριλίου 2009

Χριστός Ανέστη και στο Μπανάτο!

 
Μ' εξαιρετική επισημότητα, ανυπόκριτα χαμόγελα κι εγκάρδιους ασπασμούς έγινε στις 12 π.μ. η Τελετή της Ανάστασης στο πλάτωμα της Φανερωμένης Μπανάτου, στην οποία προσήλθαν πολλές εκατοντάδες ενορίτες κι επισκέπτες μας, δημιουργώντας το αδιαχώρητο στους γύρω χώρους του ναού.
Όλα ήταν απαστράπτοντα και κυρίως οι καρδιές και τα συναισθήματά μας! Όλα εορταστικά και δαφνηφόρα! Όλα λουσμένα στα φώτα και τις ελπίδες! Μακάρι πάντα έτσι!












Ακολούθησε η Αναστάσιμη Λειτουργία, στην οποία παρέμειναν κάμποσοι εκκλησιαζόμενοι, μετέχοντας οι πλείστοι στη Θεία Ευχαριστία:

3 σχόλια:

Δέσποινα είπε...

Ωραἰο το Πασχαλινό φωτορεπορτάζ!
Και του χρόνου με υγεία!

P. Kapodistrias είπε...

@ Δέσποινα,

Να είσαι καλά κιεσύ! Πάντα σου να έχεις γιορτή!

Porfyrogennitos είπε...

Αληθώς ανέστη!!!!!