e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Το περιοδικό "Εφημέριος" για τις 3 πρώτες δράσεις του "Αληθώς"


Το μηνιαίο περιοδικό της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ, στο τεύχος 10 / Νοέμβριος 2011 και στην στήλη "Μηνολόγιο", που επιμελείται η κ. Λίτσα Ι. Χατζηφώτη, συναντήσαμε θερμή παρουσίαση των τριών πρώτων εκδηλώσεων του ΑΛΗΘΩΣ, του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου Μπανάτου (σελ. 30).

Θυμίζουμε ότι η πρώτη δραστηριότητα του Κέντρου μας αφορούσε στην Θεοτόκο ως συνεργού στην χριστοποίηση της ύλης (θεολογικο-οικολογικό), η δεύτερη στον επαναπροσδιορισμό του Εγώ και του Εμείς (κοινωνιολογικό) και η τρίτη την αθανασία στα περί θανάτου κείμενα του Οδυσσέα Ελύτη (λογοτεχνικό - μουσικό).

Ευχαριστούμε την ερίτιμη κ. Χατζηφώτη και την διεύθυνση του Περιοδικού για την ευγένεια των αισθημάτων τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: