e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Επιδόθηκαν οι Πιστοποιήσεις Παρακολούθησης του Α΄ Κύκλου "Αληθώς"


Χθες, μετά την επίσημη λειτουργική Σύναξη της Πεντηκοστής, παραδόθηκαν Πιστοποιήσεις Παρακολούθησης σε ευάριθμους φίλους του ΑΛΗΘΩΣ, οι οποίοι παρακολούθησαν είτε ανελλιπώς, είτε επί το πλείστον τις μορφωτικές συνάξεις του Κέντρου Λόγου της Ενορίας μας. 

Όλοι είχαν έναν καλό λόγο να πουν για την πολιτιστική - μορφωτική - ψυχαγωγική προσφορά της Ενορίας μας στον λαό, που διψάει για ποιοτικά ακούσματα, ενώ χειμάζεται από μιαν άνευ προηγουμένου ηθικοκοινωνική Κρίση, ανανεώνοντας μάλιστα τις συνάξεις του νέου κύκλου συναντήσεων / διαλέξεων για την τελευταία μέρα του Αυγούστου, στον Κήπο της παλαιάς Βλαχέραινας Μπανάτου, ενόψει του νέου Εκκλησιαστικού Έτους, με την καθιερωθείσα Γιορτή Περιβάλλοντος.
--------------------
σημείωση: Όσοι θεωρούν ότι παρακολούθησαν το Αληθώς του α' έτους και δεν έλαβαν Πιστοποίηση, μπορούν να το ζητήσουν από τον Εφημέριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: