e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης κατά των Πολέμων, η 4η Σύναξη του β΄ κύκλου τού Κέντρου Λόγου «Αληθώς»



Το Κέντρο Λόγου Μπανάτου «ΑΛΗΘΩΣ», συνεχίζοντας για 4η εφέτος φορά τις μορφωτικές δράσεις του, πραγματοποιεί εκδήλωση ευαισθητοποίησης κατά της πολεμικής βίας.

Η σύναξη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012, ώρα 7 το βράδυ, στην εκκλησία τής Παναγούλας Μπανάτου, κατά την διάρκεια της οποίας ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργιάδης θα μιλήσει, με θέμα: «Τριάντα χρόνια πολεμικές ανταποκρίσεις».

Ο βετεράνος δημοσιογράφος θα παρουσιάσει (προβάλλοντας πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό από το προσωπικό αρχείο του) τις εμπειρίες του -ως πολεμικού ανταποκριτή- από τα πεδία των μαχών ανά τον Κόσμο. Θα δείξει το πώς οι «Έμποροι των Εθνών» τσαλαπατούν την  Ανθρωπιά και πώς η Βία γίνεται καθημερινό βίωμα ολόκληρων λαών…

Οι συντελεστές τού «Αληθώς» Σάς ευχαριστούν εκ των προτέρων για την παρουσία Σας!

Δημιουργία αφίσας: Ιωάννης-Πορφύριος Καποδίστριας

Δεν υπάρχουν σχόλια: