e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης βγήκε από την Εντατική


Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους για την πορεία τής υγείας τού Σεβ. Μητροπολίτου Δωδώνης κ. Χρυσοστόμου ότι σήμερα βγήκε από την Εντατική τού Ωνασείου και ήδη βρίσκεται στον θάλαμο τής νοσηλείας του. 

Οι θεράποντες ιατροί είναι πολύ ευχαριστημένοι και -σύμφωνα με τις ασφαλείς πληροφορίες μας- πριν λίγο καθόταν στην καρέκλα του, δεχόμενος την αγάπη και τις περιποιήσεις των οικείων του, μεταξύ των οποίων οι Σεβ. Μητροπολίτες Νιγηρίας κ. Αλέξανδρος και Ζακύνθου κ. Διονύσιος. 

3 σχόλια:

Chrysostomos Karagounis είπε...

ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ

Iakovos Vassiliou είπε...

Iakovos Vassiliou Τον χρειάζεται η Εκκλησία ... περαστικά του! Σήμερα, στο θαύμα με την συγκύπτουσα, τον σκεπτόμουν να είχε εκείνος συναντηθεί με την υποκρισία του αρχισυναγώγου!

π.Παναγιώτης Φωτεινόπουλος είπε...

πάτερ Παναγιώτη σε ευχαριστούμε για την λεπτομερέστατη πληροφόρηση σε οτι εχει να κανει με την πορεία της υγείας του Γέροντα μας .