e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Επί την του έτους δύσιν, προσευχομένου Διονυσίου, του Μητροπολίτου Ζακύνθου








[Η ανωτέρω φωτο-μαγνητοσκόπηση πραγματοποιήθηκε στον λαξευτό ναό της Σπηλούλας Καληπάδου Ζακύνθου, το δειλινό της 4ης Δεκεμβρίου 2013, από τον π. Παναγιώτη Καποδίστρια, για να χρησιμοποιηθεί την τελευταία ημέρα του 2013, ως προσευχητικός αποχαιρετισμός του έτους].

3 σχόλια:

π. Νικόλαος Ξένος [Γαλλία] είπε...

Χρόνια Πολλά Σεβασμιώτατε με υγεία και χαρά. Να χαίρεστε και να σας χαίρεται το ποίμνιό σας. Οι Υπέροχοι Ζακυνθινοί που τόσο αγαπάτε και σας αγαπούν.

π.Παναγιώτης Φωτεινόπουλος είπε...

ΠΟΛΥΣΕΒΑΣΤΕ & ΕΞ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ) ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ , ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΜΑΣ .
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ , ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΙΑΖΕΤΕ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ...
ΚΑΛΗ & ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ...

skouliki είπε...

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά!