e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης στην Πατριαρχική Λειτουργία στο Βελιγράδι

  Κυριακή της Τυρινής, 2 Μαρτίου 2014  






























Κατά την χθεσινή Πατριαρχική Λειτουργία, στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μιχαήλ στο Βελιγράδι, υπό τον Μακ. Πατριάρχη των Σέρβων κ. Ειρηναίο, συλλειτούργησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, ευρισκόμενος στην πρωτεύουσα της Σερβίας, επικεφαλής της Ελλαδικής Αντιπροσωπείας για θέματα θρησκευτικών περιηγήσεων.

Σύμφωνα με δήλωση, που έκανε στο Νυχθημερόν ο Σεβ. Δωδώνης, έμεινε κατενθουσιασμένος με την φιλοξενία του Πατριάρχου και των συνεργατών του, τόσο κατά την Πατριαρχική Λειτουργία, όσο και καθ' όλο το διάστημα των επαφών της Αντιπροσωπείας στο Βελιγράδι! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: