e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Συνεργασία του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ και με Έλληνες Τουριστικούς Πράκτορες στην ITB 2014 (Βερολίνο)










Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, Πρόεδρος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμανδρίτη Σπυρίδωνα Κατραμάδο, Γραμματέα, και τον κ. Βασίλειο Τζέρπο, Μέλος του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, συναντήθηκαν και συνεργάστηκαν εν όψει της επικείμενης συμμετοχής της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού MITT 2014 στη Μόσχα (18-22.3.2014) με τον Γεν. Γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) κ. Πάνο Λειβαδά. Στη μακρά συνεργασία συζήτηθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν την καλύτερη προβολή και ανάδειξη των Προσκυνημάτων της χώρας μας, καθώς και οι στοχευμένες και ήδη προγραμματισμένες κοινές συναντήσεις με φορείς και τουριστικούς επαγγελματίες της Ρωσίας. 

Ο Σεβ. κ. Χρυσόστομος είχε επίσης συναντήσεις και με τουριστικούς επαγγελματίες της χώρας μας που συνεργάζονται με το Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος για το έτος 2014. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: