e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Προ-εορτάζουμε τον Όσιο Παΐσιο τον Αγιορείτη εν Βανάτω (10.7.2016)


Την ερχόμενη Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016, προ-εορτάζουμε σεμνοπρεπώς την πανεύφημη μνήμη του νέου Οσίου της Εκκλησίας μας Παϊσίου του Αγιορείτου, στον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου (8-10 π.μ.). 

Στο πλαίσιο της Ευχαριστιακής Συνάξεως θα γίνει Αρτοκλασία, ευλογία των Κολλύβων, ο δε κ. Σταμάτιος Ζούλας (Μάστερ Θεολογίας - Εκπαιδευτικός) θα ομιλήσει περί των ζωοποιητικών μηνυμάτων, τα οποία νυχθημερόν εκπέμπει ο τιμώμενος Όσιος προς τον κόσμο μας.

Σημειωτέον ότι σε όσους εκκλησιασθούν εκείνη την ημέρα στον ναό μας, θα διανεμηθούν αντίτυπα παιδικού βιβλίου για τον άγιο Παΐσιο, από τις δραστήριες Εκδόσεις Ποταμίτου, καθώς επίσης κομψά εικονίδιά του, για ευλογία πάντων και πασών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: