e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Ο Έλληνας Υφυπουργός Εξωτερικών στο Φανάρι

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ
Ἐκκλησιαστικαί εἰδήσεις




Α. Θ. Παναγιότης ὁ Πατριάρχης, ἐδέχθη εἰς ἀκρόασιν: Τόν Ἐξοχ. κ. Ἰωάννην Ἀμανατίδην, Ὑφυπουργόν Ἐξωτερικῶν τῆς Ἑλλάδος, μετά τοῦ Ἐντιμ. κ. Μιχαήλ Κοκκίνου, ἐπικεφαλῆς τῆς Γεν. Γραμματείας Ἀποδήμου Ἑλληνισμοῦ

[Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ fb ΑΝΑΦΕΡΕΙ:]

Επίσκεψη στο Φανάρι πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης. Ο κ. Υφυπουργός, συνοδευόμενος από τον Επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού, κ. Μιχάλη Κόκκινο έγινε δεκτός από την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: