e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Κυριακή, 6.10.2019, στον Ναό της Αγίας Βαρβάρας Genk Βελγίου (τηλεοπτική μετάδοση VRT)


Η Κυριακή Γ΄ Λουκά, 6η Οκτωβρίου 2019. ήταν ιδιαίτερη για την Ελληνορθόδοξη Ενορία της Αγίας Βαρβάρας της πόλης Genk του Βελγίου, στην επαρχία της Λιμβουργίας. Την Ευχαριστιακή Σύναξη μετέδωσε απευθείας η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ VRT. 
     

Τούτο μαρτυρά ότι η Ορθόδοξη Μητρόπολη Βελγίου, υπό την πεπνυμένη ποιμαντορία του Σεβ. Μητροπολίτου Βελγίου κ. Αθηναγόρου (του Οικουμενικού Πατριαρχείου) απολαμβάνει εξαιρετικής τιμής από το κράτος και τις δομές του τόπου, εκεί όπου δραστηριοποιούνται πνευματικά. 
     Το ίδιο και οι κατά τόπους εκκλησιαστικές κοινότητες, με επικεφαλής τους αφοσιωμένους Εφημερίους, όπως εν προκειμένω αυτή της πόλης Genk, στην οποία λειτουργεί ο Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Κάζηλας.

Ακολουθεί ολόκληρη η μετάδοση από την Κρατική Τηλεόραση:












Δεν υπάρχουν σχόλια: