e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης δεν θα εορτάσει τα Ονομαστήριά του


Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, κατά την ημέρα των ονομαστηρίων του, Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019, επί τη μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, δεν θα εορτάσει στη Ζάκυνθο, διότι θα βρίσκεται στη Λήμνο για την ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτου Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου.

Ο Σεβ. κ. Χρυσόστομος ευχαριστεί όλους εκ προοιμίου για την αγάπη τους, κυρίως δε όσους σπεύδουν ήδη, με κάθε τρόπο, να του ευχηθούν, προς τους οποίους δεν δύναται να απαντήσει ξεχωριστά και προσωπικά. Προσεύχεται όμως προς τον Άγιο Θεό για την ψυχοσωματική υγεία πάντων και πασών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: