e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Κυριακή, 19.7.2020, στον Ναό του Αγίου Νικολάου Beit Jala Παλαιστίνης [video]


Σήμερα, Κυριακή 6/19.7.2020, εορτή του Αγίου Σισώη με το ιουλιανό ημερολόγιο, η θεία Λειτουργία της αραβόφωνης Ενορίας Beit Jala της Παλαιστίνης έγινε στον Ναό του Αγίου Νικολάου, πολιούχο της μικρής αυτής πόλης. 
     Λειτούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο ο εκ των Εφημερίων π. Παύλος, ενώ παρέστη συμπροσευχόμενος ο Πατριαρχικός Επίτροπος, Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Καζάκος, Ηγούμενος της Μονής των Ποιμένων Beit Sahour. 
     Παρά τα περιοριστικά μέτρα εξαιτίας του Covid-19 εκκλησιάστηκαν πάμπολλοι πιστοί. Όμως λέγεται ότι από την ερχόμενη Πέμπτη, τα μέτρα θα αυστηροποιηθούν και ενταθούν στα Παλαιστιανιακά εδάφη λόγω της ραγδαίας ανόδου των κρουσμάτων. Σημειωτέον ότι τα επίσημα δεδομένα της σήμερον είναι 8549 κρούσματα και 62 θάνατοι.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ Η ΠΛΗΡΗΣ ΤΗΛΕ-ΜΕΤΑΔΟΣΗ:






Δεν υπάρχουν σχόλια: