e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Απεβίωσε ο δικηγόρος ΙΩΑΝΝΗΣ Στεφάνου ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ


Εξεδήμησε προς Κύριον, όλως αιφνιδίως, σήμερα, 17 Οκτωβρίου 2020, ο πολυαγαπητός σε όλους τους Ζακυνθίους, Δικηγόρος Ζακύνθου ΙΩΑΝΝΗΣ Στεφάνου ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ετών 74, τακτικό Μέλος του Μητροπολιτικού Συμβουλίου Ζακύνθου, Αντιπρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Ενορίας Θείας Αναλήψεως και Αγίων Τεσσαράκοντα πόλεως Ζακύνθου, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Μουσείου Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων, πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ζακύνθου.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί στον Ναό της Αναλήψεως, αύριο, Κυριακή, 18.10.2020, στις 4 το απόγευμα.

Αιωνία να είναι η μνήμη του! Συλλυπητήρια στην ευγενική Οικογένειά του!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μαζί του <> ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας και του πολιτισμού της Ζακύνθου. Ήταν ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ στην υπέροχη διαδρομή του (προσωπική, οικογενειακή και επιστημονική).
Καλό σου ταξίδι αγαπημένε φίλε! Μας φεύγεις νωρίς ... Υποκλινόμαστε μπροστά στο μεγαλείο της ψυχής σου, της ευρυμάθειάς σου και της ανυπόκριτης ευγένειάς σου.
Είμαι ευτυχής που με τίμησες με τη φιλία σου και την αγάπη σου.
Οι κατά καιρούς συναντήσεις μας, ήταν φωτεινά διαλείμματα στην άχαρη καθημερινότητα.
Από όλα σου (και είναι τόσα πολλά), θα κρατήσω μια χαρακτηριστική φράση σου προς τον εκάστοτε συνομιλητή σου -ενδεικτική του ήθους σου και της ευγένειάς σου- προτού παραθέσεις με τόση γλαφυρότητα κάποια από τις άπειρες γνώσεις σου: <>
Τη βαθύτατη λύπη μου προς την πολυαγαπημένη μου οικογένειά σου. Ευτύχησες να έχεις την αγάπη όλων τους.
Μ.Μ.