e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Αρχιερατική Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ναό Αγ. Νικολάου Αντιρρίου δίχως πιστούς λόγω Covid-19 [video - Ionian TV]


Αντίρριο, σήμερα, 6 Δεκεμβρίου 2020. 
     Φέτος, που λόγω Covid-19 οι ναοί μας μένουν δίχως πιστούς, μετά το τέλος της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αντιρρίου, υπό τον Σεβ. Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγ. Βλασίου κ. Ιερόθεο, ο καλός Εφημέριος Αντιρρίου, Αρχιμανδρίτης Πολύκαρπος Θεοφάνης, κρατώντας την εικόνα του Αγίου στα χέρια του πήγε στις πόρτες των ferry-boats για να ευλογήσει τους ναυτιλλόμενους, ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου προστάτη των ναυτικών. 
     Σημειωτέον ότι, κατ'  έτος, μετά το τέλος της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, γινόταν λιτανεία στους δρόμους της κωμοπόλεως με την εικόνα να φτάνει μέχρι τις πόρτες των ferry boat με πλήθος πιστών να την ακολουθεί.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ IONIAN:



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΔΕΙΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: