e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Δ΄ Χαιρετισμοί 2021 στην Παναγία των Βλαχερνών ΚΠόλεως, με προσκύνημα Ζωγραφιωτών [video]


Το καθιερωμένο προσκύνημα των Ζωγραφιωτών στην Παναγία των Βλαχερνών πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Δ'  Στάση των Χαιρετισμών. 
Έτσι και φέτος, την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021, μέλη του Συνδέσμου Αποφοίτων Ζωγραφείου και φίλοι του ιστορικού σχολείου της Πόλης, εκκλησιάστηκαν στις Βλαχέρνες κατά την Ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 
Την Ακολουθία τέλεσε ο Αρχιγραμματεύς της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Πανοσιολ. κ. Γρηγόριος. 
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ:
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: