e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος: Θετικός Covid-19 και με συμπτώματα

Στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι ο κορωνοϊός είναι αποτέλεσμα αμαρτίας και είχε ταχθεί δημόσια κατά του εμβολίου και των μέτρων στις εκκλησίες

Θετικός στον νέο κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Κύπριος Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, είδηση που επιβεβαίωσε ο ίδιος μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Alpha της Κύπρου. Ανέφερε ακόμη ότι τα συμπτώματα που έχει είναι ήπια μέχρι στιγμής και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή. Ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω. 

Ο Μόρφου Νεόφυτος, παρουσίασε τις προηγούμενες ημέρες συμπτώματα της νόσου και υποβλήθηκε χθες σε τεστ κορωνοϊού, με το αποτέλεσμα να είναι θετικό. Σημειώνεται ότι ο Μητροπολίτης Μόρφου δεν είναι εμβολιασμένος κατά της Covid-19. Ως γνωστόν, ουκ ολίγες φορές έχει μιλήσει υποτιμητικά για τον ιό. Μάλιστα, σε παλαιότερη ομιλία του ενώπιον πιστών ανέφερε ότι ο κορωνοϊός είναι αποτέλεσμα σαρκικών αμαρτιών και εκτρώσεων: «Τα αίτια των επιδημιών δεν είναι τα μικρόβια τα υλικά τα σωματικά, είναι οι αμαρτίες όλων μας. Επαναλαμβάνω. Οι μαγιές όλων των μορφών, τα αφύσικα σαρκικά αμαρτήματα, εντός και εκτός γάμου, οι εκτρώσεις, οι βλαστήμιες ή αθεΐες που γίνονται επάγγελμα πλέον, που γίνεται νόμος, που διδάσκονται. Πρωτοφανή πράγματα. Νομίζετε πως αυτά θα μείνουν χωρίς συνέπειες; Και δεν τα φέρνει ο Θεός. Ο Θεός θα τα χρησιμοποιήσει για να κάνει θαύματα».

πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: