e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Ανακοίνωση π. Ακινδύνου Δαρδανού περί του υιού του, π. Νεκταρίου, πάσχοντος από Covid-19

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επειδή προ ολίγων ημερών ο κατά σάρκα υιός μας Αρχιμ. π. Νεκτάριος Δαρδανός ο και Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως μας ευρέθη θετικός στον ιό COVID-19 οφείλουμε να ενημερώσουμε τα εξής:

Ο π. Νεκτάριος αναχώρησε από την Ύδρα στις 4 Αυγούστου 2021, για προγραμματισμένη περιοδεία εις Αίγιναν και από τότε δεν έχει επιστρέψει στο νησί. Άρα η οικογένεια μας δεν έχει έλθει σε επαφή μαζί του ούτε έτερός τις εξ Ύδρας..
Ευρέθη θετικός προ 2 ημερών και τηρεί αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ευρισκόμενος σε απομόνωση εκτός Ύδρας.

Αυτά γράφονται για την αλήθεια των πραγμάτων και δια την αναίρεση φημών που θέλουν και άλλα μέλη της οικογένειας μας ως θετικά στον ιό.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον Πανοσ. Πρωτοσύγκελλο, καθότι τυγχάνει και εμβολιασμένος με τις 2 δόσεις, προ χρόνου ικανού.

Να τηρούμε όλοι τα μέτρα και να προσέχουμε!
Καλή Παναγία!

Οικογένεια π. ΑΚΙΝΔΥΝΟΥ ΔΑΡΔΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: