e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Επισκόπου Μακαρίου της Εκκλησίας της Ερυθραίας


Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα, ο Επίσκοπος Μακάριος της Εκκλησίας της Ερυθραίας εν ΗΠΑ (Προχαλκηδόνιες Εκκλησίες), ο οποίος επισκέπτεται αυτή την περίοδο την νεοσύστατη Επισκοπή της Εκκλησίας της Ερυθραίας εν Ευρώπη.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας στο Λονδίνο. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Θεοφ. Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, η συντονίστρια του Διεθνούς Κέντρου Προσφύγων της Ερυθραίας με έδρα το Λονδίνο κα Lul Seyoum, καθώς και κληρικοί της Κοπτικής Εκκλησίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: