e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Επέτειος 55 ετών της Κοινότητας Αγ. Ιωάννου Προδρόμου και Αγ. Αντωνίου Holloway στο Λονδίνο

Πανηγυρικά εόρτασε τα 55 έτη από της ιδρύσεώς της η Κοινότητα των Αγίων Ιωάννου του Βαπτιστού και Αντωνίου του Μεγάλου Holloway στο Λονδίνο. 

Της πανηγύρεως προεξήρχε ο Θεοφ. Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβος, συμπαραστατούμενος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικοδήμου Αναγνωστόπουλου, του Πρωτοπρεσβυτέρου κ. Νικοδήμου Αγγελή και του Οικονόμου κ. Ρηγίνου Χαραλάμπους. 

Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας ετελέσθη ιερό Κτητορικό Μνημόσυνο για όλους τους κληρικούς, κηδεμόνες, Επιτρόπους, Ευεργέτες και Δωρητές οι οποίοι διακόνησαν τον Ιερό Ναό.

















Δεν υπάρχουν σχόλια: