e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Θετικός Covid-19 ο Μητροπολίτης Ζακύνθου. Εμβολιασμένος και ασυμπτωματικός. Κλειστή η Μητρόπολη


ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Από την Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο του τακτικού προληπτικού ελέγχου με rapid test, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Ο Σεβασμιώτατος θα παραμείνει σε καραντίνα πέντε ημερών στην οικία του. Ως εκ τούτου, αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες υποχρεώσεις του.

Να σημειωθεί ότι ο Μητροπολίτης έχει εμβολιαστεί και με τις τρεις δόσεις του εμβολίου, είναι ασυμπτωματικός και προτρέπει όλους τους συνανθρώπους μας σε εμβολιασμό ως το μόνο όπλο αναχαιτίσεως της πανδημίας.

Κατά την διάρκεια της παρούσης εβδομάδος τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως θα παραμείνουν κλειστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: