e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Λαμπροτρίτη 2022, τιμώντας τους Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη, στο Βανάτο Ζακύνθου

Πρωί Τρίτης της Διακαινησίμου, 26ης Απριλίου 2022, στον Ναό της Φανερωμένης Μπανάτου, τιμήθηκαν με αναστάσιμη θεία Λειτουργία οι λαοφίλητοι ανά την Ορθοδοξία τρεις θαυματουργοί Άγιοι και Προστάτες της Μυτιλήνης: Ραφαήλ, Νικόλαος και Ειρήνη, με διπλή Αρτοκλασία Ενοριτών και άλλων πιστών από την ευρύτερη περιοχή, ευλαβουμένων τους Αγίους.
     Ομίλησε δι' ολίγων ο λειτουργός Εφημέριος π. Παναγιώτης Καποδίστριας, κάνοντας αναφορά στην σταυροαναστάσιμη παρουσία των Τιμωμένων Μαρτύρων, ενώ έψαλαν οι κ.κ. Δημήτριος Παπαδάτος και Σπυρίδων Δρογγίτης. Στην απόλυση μοιράστηκαν ευλογητικώς, σε όλους τους εκκλησιασθέντες, λαμπριάτικα αυγά και πλαστικοποιημένα εικονίδια της Αναστάσεως!






























Δεν υπάρχουν σχόλια: