e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Ο Μητροπολίτης Ναυκράτιδος κ. Παντελεήμων για τα 15χρονα του "Νυχθημερόν"

Αιδεσιμολογιώτατον
Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου

κ. Παναγιώτη Καποδίστρια

Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ι. Μ. Ζακύνθου

Αιδεσιμολογιώτατε, 

Χριστός Ανέστη!

Παρακαλώ δεχθείτε τις εγκάρδιες συγχαρητήριες ευχές της ελαχιστότητός μου επί τη συμπληρώσει δεκαπενταετίας από της εκ μέρους σας ιδρύσεως και αδιάκοπης λειτουργίας του εγκρίτου ιστολογίου “Νυχθημερόν”.

Στον πολυποίκιλο χώρο της ηλεκτρονικής εκκλησιαστικής ειδησεογραφίας, η οποία κατέστη πλέον αναπόσπαστο τμήμα της εν γένει εκκλησιαστικής ζωής, το ιστολόγιό Σας διακρίνεται για τον σεβασμό προς τους αναγνώστες του, το ήθος, την ποιότητα, την σοβαρότητα και την διάκριση που χαρακτηρίζουν τον τρόπο παρουσιάσεως, ως και το περιεχόμενο κάθε δημοσιεύσεως, προερχομένης από κάθε επίσημη, τεκμηριωμένη και επώνυμη πηγή ενημερώσεως από ολόκληρο τον Ορθόδοξο κόσμο. Την ενσυνείδητη τούτη προσφορά σας διανθίζει και η δημοσίευση σκέψεων, απόψεων, άρθρων, δοκιμίων και τα οποία αποτελούν αφορμή πνευματικού προβληματισμού, καταρτίσεως και αναψυχής.

Συγχαίροντας ολοθύμως και πάλι επί τη ευλογητή επετείω της συμπληρώσεως αγλαοκάρπου δεκαπενταετούς “διαδικτυακής διακονίας” και ευχαριστώντας ευγνωμόνως για την συνεχή παρουσίαση κάθε ταπεινής προσπάθειας της αναξιότητός μου από τα έτη της ιεραποστολικής δράσεως στην ισημερινή Αφρική έως και σήμερα, εύχομαι διαπύρως όπως ο Αναστάς Κύριος, διά πρεσβειών του Αγίου Διονυσίου, Προστάτου και Εφόρου της τοπικής Εκκλησίας της Ζακύνθου επευλογή τη ζωή και τα καλά έργα σας επί έτη μήκιστα.

Με τιμή, σεβασμό και αγάπη

+ Ναυκράτιδος Παντελεήμων
Αρχιγραμματεύς και Μέλος της Αγίας και Ιεράς Συνόδου


Δεν υπάρχουν σχόλια: