e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Συνάντηση Βαρθολομαίου με Άρχοντες Οφφικιαλίους Μ.τ.Χ.Ε. Β. Ελλάδος

Συνάντηση του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου με τους Άρχοντες Οφφικιαλίους της Μ.τ.Χ.Ε., οι οποίοι ζουν στην Β. Ελλάδος, σήμερα, 26 Μαΐου 2022.

Εκ μέρους τον Οφφικιαλίων τον Παναγιώτατο καλωσόρισε ο Προεδρος του Δ.Σ. της Αδελφότητας «Παναγία η Παμμακάριστος», Άρχων Έξαρχος κ. Αθανάσιος Μαρτίνος, Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους, μαζί με τον Γεν. Γραμματέα, Άρχοντα Διδάσκαλο του Γένους κ. Κωνσταντίνο Δελικωσταντή, ενώ παρέστη και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Ελληνοαμερικάνος νέος Πρεσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Εξοχ. κ. George J. Tsunis, ο οποίος κατά το παρελθόν χειροθετήθηκε Άρχοντας της Μ.τ.Χ.Ε.
Ακολούθως, ο Οικουμενικός Πατριάρχης απηύθυνε χαιρετισμό προς τους παρισταμένους Οφφικιαλιους της Μητρός Εκκλησίας.
______
Φώτο: Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο







Δεν υπάρχουν σχόλια: