e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Η πανήγυρις του Αγίου Νικολάου Laval Quebec


6.12.2022, τελέστηκε με κάθε μεγαλοπρέπεια και εν πληθούση εκκλησία Αρχιερατική θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Laval, προεστώτος του Θεοφ. Επισκόπου Ζηνουπόλεως κ. Ιακώβου, με την συμμετοχή του π. Βασίλείου και του π. Χριστιανού.
        Το περιφερειακό συμβούλιο του Laval, η πρόεδρος κα Άννα Γεωργαντά και οι συνεργάτες της μερίμνησαν για την άψογη οργάνωση. Το ίδιο και η Φιλόπτωχος αδελφότητα της εκκλησίας! Παρόντες επίσης ο πρόεδρος της ΕΚΜΜ Dr Γεώργιος Τσούκας, καθώς επίσης ο Άρχοντας του Οικουμενικού Πατριαρχείου και πρώην πρόεδρος της ΕΚΜΜ επί σειρά ετών κ. Νικόλαος Παγώνης!






















Δεν υπάρχουν σχόλια: