e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Αφιερωματικός Τόμος για την 50ετή Αρχιερατεία του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, από την Π.Α.Ε.Α.Κ.

Η Α. Θ. Παναγιότης o Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σε ακρόαση τον Σεβ. Μητροπολίτη Σελευκείας κ. Θεόδωρο, Καθηγητή της Πατριαρχικής Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης (Π.Α.Ε.Α.Κ.), ο οποίος του επέδωσε, εκ μέρους του Προέδρου και των μελών του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου αυτής, τον «Αφιερωματικό Τόμο επί τη πεντηκονταετία Αρχιερατείας του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου Α΄».

Ο Παναγιώτατος συνεχάρη πατρικώς τη Διοίκηση της Π.Α.Ε.Α.Κ. για την καλαίσθητη έκδοση, η οποία, όπως σημείωσε, αντικατοπτρίζει τα αισθήματα σεβασμού, αγάπης και αφοσίωσης προς την Μητέρα Εκκλησία και τον ίδιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: